Obertes les inscripcions per optar als Premis Cambra 2022

Tret de sortida a una nova edició dels Premis Cambra, que enguany se celebraran al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat, en un dels esdeveniments empresarials emblemàtics del territori. Any rere any, la Cambra de Terrassa reconeix públicament les empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d’interès.

Les categories obertes al públic en aquesta edició són les següents: Internacionalització; Sostenibilitat; i Innovació. Així, la Cambra de Terrassa obre el 7 d’abril formalment el període de presentació de candidatures per optar al Premi Cambra en aquestes tres categories. Poden optar al guardó les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls).

Les empreses podran presentar les seves candidatures, fins el 10 de maig, mitjançant un formulari via online, al lloc web dels Premis Cambra, en el següent enllaç http://www.premiscambra.com/bases-i-formularis-candidatura/, en el que també podran descarregar les bases de participació.

El Premi Cambra a la Internacionalització distingirà aquella empresa de la demarcació que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional, amb una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada.

Per la seva part, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà aquella empresa que hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, amb polítiques que afavoreixin i tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials.

Finalment, el Premi Cambra a la Innovació distingirà l’empresa que hagi tingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos.

Un cop finalitzat el termini de recepció de candidatures, es constituirà un jurat multidisciplinari, format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació. Aquest jurat serà el que decideixi quines són les candidatures més meritòries en cadascuna de les categories.

A més de les tres categories obertes a la participació, també s’atorgarà el Premi Cambra al Lideratge Empresarial, que atorguen els òrgans de govern de la Cambra i que reconeixerà la trajectòria i el lideratge d’un empresari o empresària de la demarcació de la Cambra de Terrassa.

Per primer cop a la història dels guardons, l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2022 tindrà lloc a Olesa de Montserrat, en concret, al Teatre La Passió d’Olesa, el dijous 14 de juliol. Seguint la línia de l’anterior edició dels Premis Cambra, l’esdeveniment combinarà un espectacle, en el qual es reivindicarà la necessitat que es finalitzi la B-40 com a infraestructura cabdal per al territori, amb el lliurament de guardons.