Oberts Al Món Vol Recaptar Fons Amb L’obra Taxi A Càrrec De 34 Passes

Oberts al Món vol recaptar fons amb l’obra ‘Taxi’ a càrrec de 34 Passes

Oberts al Món organitza un acte per recaptar fons. Será el proper dissabte 29 d’octubre, amb la representació de l’obra de teatre Taxi a càrrec de la Companyia de Teatre 34 Passes. L’espectacle tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa a les 19:00h.

L’acte inclourà una presentació audiovisual dels projectes d’Oberts al Món ja finalitzats i dels nous projectes per al 2023. L’ONG treballa per l’educació i la formació d’infants i joves a Guatemala.

El mateix dia  es podran fer donatius i aportacions per els projectes solidaris d’educació.

Oberts Al Món Vol Recaptar Fons Amb L’obra Taxi A Càrrec De 34 Passes

Oberts al Món

És una ONG que neix a Terrassa l’any 2005 i que treballa per l’educació i la formació d’infants i joves a Guatemala. Compromesos amb aquest país centreamericà, centenars de persones han aportat el seu gra de sorra per millorar la qualitat de vida i d’oportunitats de zones rurals guatemalenques. Actualment l’ONG compta amb més d’un centenar de socis i una vuitantena de padrins.

Des del 2005 s’han construït 25 escoles a la zona del Quiché i Alta Verapaz, amb la cooperació de les institucions locals. També s’han fet apadrinaments a través de beques per a estudis superiors i així donar oportunitats de futur als infants i joves.