Obertura imminent de ‘La vostra llar’, una nova residència amb 72 llits i 15 places de centre de dia

Una nova residència per a gent gran obrirà les seves portes de manera imminent al centre de Terrassa. A finals d’aquest mes està previst que el centre geriàtric «La vostra llar» estreni les seves instal·lacions, de nova construcció, a la cantonada entre els carrers del Racó i Puig Novell. L’equipament tindrà una capacitat de 72 places de residència i 15 de centre de dia. A més a més, entre les seves instal·lacions compta amb cuina pròpia, bugaderia, perruqueria, espais molt amplis i diverses terrasses on prendre l’aire. Tot pensat per poder oferir el millor servei i tota mena de facilitats.

Els residents podran allotjar-se en habitacions individuals o compartides entre dues persones, així com en suites amb terrassa pròpia. Des del centre geriàtric posen en valor el paper i la responsabilitat que han hagut d’assumir les residències durant la pandèmia.

En el seu dia a dia, els professionals del centre oferiran als usuaris tant propostes lúdiques a l’interior com també sortides al carrer, amb excursions i activitats d’interacció social. La de Terrassa és la vuitena residència que el grup «La vostra llar» posa en funcionament a tot Catalunya.