Obre al Passeig la primera llibreria que també ven queviures en el mateix espai

Obre al Passeig un nou concepte d’establiment que dota la ciutat d’un espai nou on hi conviuen llibreria, cafeteria i la venda de queviures de primera necessitat. Es tracta d’una certa ampliació o continuïtat, sorgida del projecte Re-Read, la tenda de llibres de segona mà de la Rambla, amb una fórmula innovadora que dona més serveis en un mateix espai.

La botiga d’uns dos-cents metres quadrats consta de dues parts diferenciades. Tocant a la porta hi ha el quiosc papereria amb la prensa del dia a tocar del carrer. A continuació hi trobem la cafeteria amb els queviures o productes de primera necessitat que omplen les estanteries i que dona a l’espai un aire de colmado tradicional.

Al fons hi ha la llibreria de segona mà, un espai modern i actual on passar-hi l’estona llegint els llibres que es poden comprar per 2 o 3 euros. A més, la cafeteria que disposa de terrassa al Passeig, incorpora una sèrie d’especialitats en productes de proximitat. Els propietaris del nou Colmado Roca són hereus de Cal Roca de Berga, que ara han muntat aquest nou establiment que reivindica la tradició de les botigues clàssiques de queviures.