Obren a les Pedritxes una masia del segle XIII per celebrar-hi rodatges, festes i actes d’empresa

Després de 800 anys d’ús eminentment particular, el Mas Cellers de Matadepera s’ha obert al públic amb l’objectiu d’acollir rodatges, festes i actes d’empresa. Es tracta d’una masia del segle XIII ubicada a les Pedritxes que fins i tot molts veïns de Matadepera desconeixien: poc visible des del carrer, en realitat es troba en un excel·lent estat de conservació, mantenint fins i tot alguns elements originals del 1.200 com ara el sostre de la cuina. Els cinc fills dels últims propietaris que hi han viscut han decidit ara compartir aquest edifici històric.

La decisió d’obrir el Mas Cellers per esdeveniments es va concretar a principis d’aquest 2020, però el confinament del mes de març va forçar la pausa del projecte. Aquest cap de setmana, un rodatge de l’ESCAC ha significat la reactivació d’una iniciativa que també es planteja organitzar activitats obertes de cara al Nadal com ara tastos de vins i cerveses.

El Mas Cellers va ser des del seu origen propietat d’una família provinent de Nàpols, fins que el 1945 la van vendre a la família dels propietaris actuals.