Obres de millora del drenatge i paviment al carrer Franc Comtat, a la Maurina

Ja són en marxa des de fa uns dies les obres de millora del drenatge i el paviment als carrers de Franc Comtat cantonada amb el carrer Osca, a la Maurina. Els treballs que duraran uns quatre mesos preveuen eliminar el pas elevat del carrer Osca que pacificava el trànsit però feia augmentar el pendent transversal.

La millora del nivell permetrà reduir la quantitat d’aigua que baixa per la vorera quan plou, i facilitarà la captació i tractament de les aigües pluvials. Els veïns havien alertat de l’acumulació d’aigua a la vorera quan plovia amb certa intensitat i que dificultava el trànsit de vianants.

Fins a finals de desembre es farà la primera fase dels treballs que afectaran la vorera i l’aparcament oest del carrer Franc Comtat amb Felip II. En una segona fase al mes de gener, s’actuarà a la vorera i l’aparcament del sector est i la mateixa cruïlla de Franc Comtat amb Osca. Això tindrà afectacions al trànsit que quedarà només per l’accés als guals dels veïns i la resta de vehicles s’hauran de desviar pel carrer Gandia per accedir a Franc Comtal o Felip II.

Finalment cap al mes de febrer, s’actuarà a tota la calçada dels carrers afectats amb els corresponents talls de trànsit.

Aquestes obres al districte 4 tenen un cost de 169.000 euros.