Obsidian Kingdom, amb dos terrassencs, guanya el premi a millor videoclip del Santiago Horror Film Festival

Els Obsidian Kingdom són un grup musical amb dos components de Terrassa que acaba de guanyar el premi a millor videoclip del Festival de Cinema de Terror de Santiago de Xile. El conjunt català va enregistrar aquest videoclip per promocionar Meat star, el primer senzill del disc que acaben de publicar, Meat machine. Els mateixos integrants del grup són els qui van concebre un videoclip que pren com a referent l’imaginari d’un cineasta xilè, com el premi que acaben de guanyar: el polifacètic Alejandro Jodorowsky. Imatges fosques i crues que persegueixen representar amb més simbolisme que literalitat missatge de la cançó.

La teclista Judit Calero i el baixista Àlex Romero són els membres terrassencs d’una banda que completen Edgar Merigó, Jaime Diaz-Otero i Víctor Vallespir. «Meat machine» és el tercer disc d’un grup versàtil que toca un rock experimental molt proper al metal però que també incorpora ingredients electrònics.

La presentació a Barcelona del nou disc dels Obsidian Kingdom està prevista pel 7 de novembre al Castell de Montjuïc, dins de l’AMFest. Si la pandèmia ho permet, al maig emprendran una gira europea que els portarà a Alemanya, França, Holanda, Suïssa i el Regne Unit.