Foto Psc Programa Electoral

Ocupació, lideratge i neteja, eixos clau del programa del PSC a Terrassa

Els socialistes han fet públic el seu programa electoral. Consta de 626 mesures redactades a través d’un procés participatiu i una escolta col·lectiva ciutadana. El partit considera que aquest document és el full de ruta a seguir per tornar a posar Terrassa en marxa.

Des del PSC afirmen cobrir totes les temàtiques que consideren que ha d’afrontar la ciutat, des de l’urbanisme al tractament de la gent gran, passant per rieres, mobilitat i transformació de l’administració.

Segons la formació, liderar la creació d’ocupació de qualitat és la seva principal prioritat. A més, considera que la gestió de l’ajuntament durant aquest mandat ha contribuït a que la ciutat estigui deixada, per la manca de manteniment de carrers i places i la falta d’inversió en neteja.

Per poder revertir aquesta situació, els socialistes volen que el consistori sigui capaç de tornar a gestionar amb rigor i solvència els recursos públics, generar confiança dins i fora de la ciutat i tenir clara la direcció i el model de ciutat.