Ocupació, neteja i inclusió, entre les prioritats de Junts per Terrassa

La creació d’ocupació serà una de les prioritats de Junts per Catalunya pel proper mandat. La candidatura que encapçala Lluís Puig es compromet a crear un nou servei personalitzat d’acompanyament i formació per reduir l’atur. Una de les mesures, incentivar la creació d’empreses emergents per retenir el talent universitari.

Una possible ubicació seria a l’edifici de les brigades municipals al Cementiri Vell, a tocar de les universitats. I per garantir una oferta comercial atractiva i evitar que hi hagi locals buits Junts per Terrassa aposta per una rebaixa de l’IBI de com a mínim del 20 per cent. La formació de Lluís Puig proposa un canvi integral en la neteja de la ciutat que passaria, per exemple, per un nou sistema de neteja als carrers i contenidors amb aigua a pressió.

Altres eixos programàtics de Junts per Terrassa passen per més places d’escoles bressol, potenciar que totes les escoles puguin aplicar el nou decret d’educació inclusiva o canviar la senyalització de l’espai públic i del transport urbà per fer-los més accessibles. També situar la cultura i la llengua catalana al centre del debat polític, defensar drets i llibertats per a tothom o garantir la pràctica esportiva.