Oferta de més de 1.700 places en un total de 22 casals d’estiu

L’Ajuntament de Terrassa i les entitats de lleure ofereixen per aquest estiu un total de 22 casals distribuïts pels diferents barris de la ciutat. Un any més, l’oferta supera les 1.700 places destinades a infants i joves d’entre 3 i 17 anys. L’activitat començarà el dilluns 26 de juny i la seva durada varia en funció de cada casal, poguent ser des de tres fins a cinc setmanes. Així, les estades de més llarga durada finalitzaran el 28 de juliol.

Els casals intensifiquen la seva aposta per obrir les portes a tots els infants i joves de la ciutat. En aquest sentit, a través del servei de Capacitats Diverses i Accessibilitat, aquest any els dos casals adreçats específicament a usuaris amb diversitat funcional duraran cinc setmanes, enlloc de quatre.

D’altra banda, hi haurà dos altres casals ideats exclusivament per a joves d’entre 12 i 17 anys. Aquests comptaran amb activitats més adequades per a aquesta franja d’edat i un d’ells estarà especialitzat en aspectes de caire artísic.

En aquesta ocasió el centre d’interès serà “El món dels somnis”, el qual esdevindrà l’eix temàtic que compartiran els 22 casals. El servei de Joventut i Lleure Infantil coordina el projecte de casals d’estiu a la ciutat. Mtjançant reunions durant tot l’any, el Consistori i les entitats vetllen perquè els casals siguin una activitat de qualitat, tant a nivell organitzatiu com educatiu.

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 6 de maig, contactant directament amb l’entitat organitzadora del casal. Els interessats poden consultar al web casabaumann.cat, tota la informació relativa als casals, com ara dates de realització de l’activitat, preus o serveis de menjador.