Olga Descalzi, la golejadora del CN Terrassa, marxa a estudiar als Estats Units

La màxima golejadora del CN Terrassa de waterpolo, Olga Descalzi, marxa a estudiar als Estats Units i es perdrà gran part de la temporada. L’egarenca de 18 anys té una beca de la San José State University de Califòrnia, que li permetrà compaginar els estudis d’Enginyeria amb la pràctica de waterpolo, disputant la potent lliga universitària.

Descalzi, però, no es desvincularà del CN Terrassa i continuarà tenint llicència amb el club egarenc, fet que li permetrà seguir jugant quan torni a la ciutat. L’objectiu és disputar els partits que hi hagi al calendari quan torni al Nadal. “No sé quant de temps allargaré la meva experiència americana, però està clar que el CN Terrassa és casa meva”, assenyala la jugadora.

Descalzi, amb 41 gols, ha estat una de les màximes realitzadores de la lliga i s’està entrenant amb la selecció espanyola per si és convocada per participar al Campionat del Món sub-18 que se celebrarà a finals d’agost a Belgrad, Sèrbia, i al Campionat d’Europa sub-19 que tindrà lloc al setembre a la localitat portuguesa de Funchal.