Oliver Ballabriga 2

Oliver Ballabriga, decidit a donar continuïtat al projecte del CP San Cristóbal

El futur d’Oliver Ballabriga al CP San Cristóbal és ara mateix una incògnita. El tècnic rubinenc, artífex dels darrers èxits del quadre parroquial, entre ells el recent play-off d’ascens a la Segona RFEF, té importants ofertes sobre la taula. No és el primer cop que en rep, però aquest cop està valorant seriosament si pren una nova aventura fora de Terrassa.

Tot apuntava que el seu destí era el CF Peralada, que vol fer de nou un projecte ambiciós per pujar de categoria (militarà de nou a Tercera RFEF), però en les darreres hores s’ha sabut que Ballabriga ha rebutjat l’oferta dels empordanesos. Altres clubs de Tercera, també amb un potencial econòmic molt important, volen contractar-lo amb l’objectiu d’assolir l’ascens a la Segona RFEF.

Precisament aquest divendres a la nit hi ha un sopar amb la plantilla, per posar fi a la temporada, on el fins ara entrenador parroquial desvetllarà el seu futur. Fonts properes han assenyalat que Ballabriga està decidit a donar continuïtat al projecte del San Cristóbal. I és que, a més de ser l’entrenador del primer equip, fa tasques de director esportiu i tota la planificació de la plantilla passa pel rubinenc. Si marxés, la junta directiva parroquial hauria de buscar una figura que es comprometés a dur a terme tots aquests rols.

La junta directiva del CP San Cristóbal, però, confia en retenir el seu principal actiu. Recordem que Ballabriga va arribar a Ca n’Anglada fa sis anys, la temporada 2016-17, quan l’equip va pujar a la Primera Catalana. Amb ell va aconseguir proclamar-se campió de lliga de Primera, l’ascens a la Tercera Divisió i fer-se també amb el títol del Campionat de Catalunya amateur.