Oliver Ballabriga: “És una decisió personal i la comunicarem quan sigui el moment”

La continuïtat d’Oliver Ballabriga a la banqueta del CP San Cristóbal és ara mateix una incògnita, pel que s’ha vist aquest dijous a l’entrenament. Al tècnic parroquial no li han agradat les filtracions sobre la seva possible marxa al Cerdanyola i durant mitja hora ha reunit a la plantilla al vestidor per donar la seva versió.

Als despatxos sí que hi havia neguit i diferents membres de la junta directiva s’han apropat en una reunió extraordinària convocada pel seu president, Francesc Manchado.

Francesc Manchado San Cristóbal

El president del San Cristóbal, Francesc Manchado, parlant ahir per telèfon

S’ha de buscar un substitut per una possible sortida del tècnic i, un dels noms que sonava, l’egarenc Cristian García, ha refusat l’oferta.

Cristian García 3

Cristian García, descartat com a substitut de Ballabriga

Amb més retard del que és normal els jugadors han sortit al terreny de joc i també un Ballabriga que reconeix la proposta que té sobre la taula, però sense aclarir el seu futur.

Carrillo segueix, de moment

El Cerdanyola va tenir ahir jornada de descans, però aquest divendres Toni Carrillo dirigirà l’entrenament per preparar el partit de diumenge a Les Fontetes contra la Gimnàstica Segoviana. Des del club vallesà no hi ha una concreció clara sobre una possible destitució o dimissió del tècnic i fins que no passi la jornada del cap de setmana no hi haurà un desenllaç definitiu.

Toni Carrillo 2

Toni Carrillo, a la dreta, amb el president del Cerdanyola, Felipe López (Font imatge: @FutbolCatalunya)

Aquest divendres podria ser l’últim entrenament de Ballabriga amb el San Cristóbal i dissabte, al Narcís Sala, el seu darrer partit. Significativa, però, la imatge a tres quarts de nou de la nit. Abraçades amb Ballabriga i amb el seu segon, Juan Berenguel, de Miguel Ángel Moreno. L’expresident parroquial va ser el gran culpable que el rubinenc aterrés a Ca n’Anglada fa set temporades. És el seu gran avalador i qui sap si també l’encarregat de convence’l que continuï amb aquest projecte.

Ballabriga, Berenguel I Moreno 2

Miguel Ángel Moreno, conversant amb Oliver Ballabriga aquest dijous