Oliver Ballabriga: “Hem de salvar la categoria en la primera fase, però serà complicat”

El CP San Cristóbal farà diumenge (12.00h) el seu debut a la lliga si no hi ha cap contratemps aquestes properes hores. Serà en partit corresponent a la segona jornada contra la Montañesa al Municipal de Ca n’Anglada, després que el passat diumenge no es desplacés a la Pobla de Mafumet per un cas positiu de coronavirus d’un jugador parroquial.

Després de l’aïllament protocol•lari, la plantilla ha tornat aquesta setmana als entrenaments i té ganes de competir i parlar només de futbol. El nou format de la Tercera Divisió obliga a no cometre errades. Quedar entre els sis primers classificats a la primera fase t’assegura la permanència i, en cas d’aturar-se de nou la competició per la pandèmia, aquest cop hi haurà descensos si s’arriba a la segona part de la competició.

La Montañesa, que ha pujat aquesta temporada a Tercera Divisió, arriba a Ca n’Anglada havent sumat la primera derrota en perdre 0 a 2 contra l’Igualada en la primera jornada. Per aquest partit, Oliver Ballabriga no podrà comptar amb el defensa Ricki i el davanter Juanpi és dubte.

El partit serà dirigit per Pol Arenas Mora i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa. Hi haurà públic a les graderies amb limitació d’aforament i seguint el protocol d’higiene i de seguretat marcat per la Federació.

Els parroquials s’han exercitat aquesta setmana després de l’aïllament per un positiu 

Hi haurà públic a Ca n’Anglada però amb aforament limitat

Senyalització amb la distància de seguretat per als aficionats