Oliver Ballabriga renova una temporada més amb el CP San Cristóbal

El CP San Cristóbal ha fet oficial la renovació d’Oliver Ballabriga per a la pròxima temporada. El tècnic rubinenc, doncs, encadenarà la seva cinquena campanya amb el primer equip parroquial, les dues primeres a la Primera Catalana i les tres últimes a la Tercera Divisió, sumant un total de 130 partits en competició de lliga.

Tot i que el campionat de la regularitat s’ha donat per finalitzat abans d’hora per la pandèmia de la Covid-19, la junta directiva no ha dubtat en prorrogar el compromís amb Ballabriga. Recordem que en aturar-se la lliga, el San Cristóbal ocupava la quinzena posició amb 31 punts, fora de les places de descens directe, després d’una gran segona volta que va permetre als de Ca n’Anglada sortir del pou de la classificació.

El matrimoni San Cristóbal-Ballabriga, doncs, continuarà fins al juny del 2021, a l’espera de conèixer si es produiran o no molts canvis en una plantilla de la qual s’esperava més a principi de temporada, amb noms contrastats en categories superiors. També dependrà molt del nou format a Tercera Divisió, categoria que patirà canvis amb dos grups catalans per l’augment d’equips al no produir-se descensos i sí ascensos procedents de la Primera Catalana.