Òmnium busca voluntariat per al projecte Mentoria!

Òmnium Cultural  busca voluntariat per a tirar endavant el projecte Mentoria!. Cerquen persones interessades a acompanyar i assessorar a joves tutelats en el seu procés d’emancipació. Es vol fer  un  acompanyament el pas a la vida adulta. I així, implicar-se directament a favor de la igualtat d’oportunitats de tot el jovent, la generació d’oportunitats educatives i formatives per millorar la convivència i combatre les desigualtats.

Per això ha organitzat una sessió informativa en format telemàtic el pròxim dijous dia 20 de gener, a dos quarts de set de la tarda. La xerrada vol donar a conèixer i resoldre dubtes d’aquesta iniciativa.  Per assistir-hi cal apuntar-s’hi prèviament mitjançant aquest formulari. Aquesta sessió s’adreça especialment a persones de Terrassa, i municipis del voltant.

Es tracta d’un projecte impulsat des de l’any 2019 conjuntament amb  l’entitat Punt de referència, en el marc del programa Lluites compartides per un futur millor. La iniciativa busca acompanyar, escoltar, orientar i donar suport a joventut tutelada, en el moment de deixar el centre de menors i començar  l’emancipació. Es durà a terme un procés de selecció entre les persones inscrite segons el seu perfil i formació, per tal que s’adequïn a les necessitats del projecte  i de les persones beneficiaries.