Un Nou Cicle Terrassa (1)

Òmnium organitza un cicle de trobades per “reactivar el moviment independentista”

Per reactivar el moviment independentista, Òmnium Cultural organitza una conferència per apropar-se als diferents àmbits socials que treballen per a la construcció d’un país millor i més lliure. El dilluns dia 13, la Masia Freixa acollirà la primera trobada per a «un nou cicle per un país lliure; converses per reactivar el moviment independentista», tal i com resa l’enunciat de l’activitat.

L’acte comptarà amb la participació de Gerard Pijoan i Homs, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural que estarà acompanyat per Mercè Gómez i Llobregat, presidenta del Casal de la Dona i Joan Tamayo i Sala, advocat i activista pels Drets Humans i Socials. La xerrada que moderarà la periodista Lluïsa Tarrida i Bayó començarà a dos quarts de vuit del vespre.

El nou cicle d’Òmnium que recorrerà diferents ciutats catalanes vol ser un revulsiu per conèixer i visibilitzar les iniciatives i reptes de país i poder abordar-les des de la llengua, la cultura, les entitats del tercer sector, el món empresarial , sindicats o entitats juvenils entre d’altres àmbits.

Un Nou Cicle Terrassa (1)