Curs D’història, els Orígens De L’independentisme Català

Òmnium programa un curs d’història sobre els orígens de l’independentisme català

Amb motiu del centenari de la creació d’Estat Català, organització fundada l’any 1922 per Francesc Macià i Daniel Cardona entre altres líders, Òmnium Terrassa ha programat un nou curs d’història sobre els orígens de l’independentisme català. Es proposa fer, doncs,  una reflexió sobre els orígens del moviment independentista  i les seves figures principals. 

Els conferenciants són especialistes en l’estudi del moviment d’alliberament nacional. Exposaran les claus del llarg procés de resistència i d’adaptació del catalanisme a les mutacions de la societat. A més de l’evolució que va fer decantar una bona part del país a la convicció que l’encaix polític de Catalunya dins l’Estat espanyol és impossible. 

El curs tindrà lloc els dimecres 26 d’octubre, 2 i 9 de novembre de 19.30 a 21 h a l’Aula Magna de LaFACT Cultural. Pels socis d’Òmnium tot el curs té un preu de 5 € (2 € sessió individual). En canvi i pels no socis el cost serà de  10 € (5 € sessió individual). 

Per tal de participar al curs cal inscriure-s’hi prèviament a través del formulari que es pot trobar a en aquest enllaç.

[Foto: Òmnium Terrassa]