Ona Martínez desgrana el projecte municipal d’Esquerra pels propers quatre anys

Millorar la qualitat de vida, modernitzar l’administració, lluitar contra el canvi climàtic i fer de Terrassa una ciutat influent són les principals prioritats d’Esquerra pel proper mandat. Així ho ha exposat la cap de llista, Ona Martínez, en una conferència que ha pronunciat a la plaça de la Farinera.

La candidata republicana ha exposat com veu la Terrassa del futur i ha concretat algunes propostes pels propers quatre anys. Dissenyar un mapa de corredors verds, fer més habitatge social, desplegar les primeres comunitats energètiques, modernitzar Eco-equip, crear 200 places públiques d’escoles bressol i reformar l’avinguda del Vallès per fer-la més amable. També desplegar els plans de Polígons i d’Innovació, complir l’acord d’educació inclusiva, sanejar el pressupost municipal, consensuar el futur del Vapor Ros i simplificar els tràmits administratius.

Al seu discurs, Ona Martínez ha fet referència a l’aposta per la reindustrialització de la ciutat, a la lluita contra la segregació escoliar i a fer zones verdes a l’abast de tothom. La cap de llista, de trenta anys, ha reivindicat el rol dels joves al futur de la ciutat.

La conferència d’Ona Martínez ha estat seguida per regidors d’altres grups municipals. Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport, ha estat l’encarregat d’introduir la cap de llista.