Ona Martínez, relleu d’Isaac Albert per encapçalar la candidatura d’ERC a les municipals

Ona Martínez ha estat escollida cap de llista per ERC Terrassa per a les properers eleccions municipals. Martínez, regidora per ERC a l’Ajuntament de Terrassa, prendrà així el relleu a Isaac Albert al capdavant de la candidatura republicana al Consistori. Ona Martínez, que s’ocupa, entre altres, de les regidories de Joventut i Memòria Històrica al Consistori, ha agraït el suport rebut i ha recordat que “encapçalo un projecte de present i de futur. Un projecte de transformació de ciutat i de país. Esquerra som la garantia que les coses no segueixen igual, que canvien, que avancen, que evolucionen i que es transformen. Perquè això és el que ens fa republicans i republicanes; és el nostre ADN“.

Per a Martínez, ERC Terrassa és “la garantia d’un projecte de present i de futur per millorar i per impulsar Terrassa. (…) El meu compromís el teniu total i absolut amb fer la política més humana, més propera. Al final, amb fer la política més de la vida. Amb tot el compromís, amb tota la força i amb tota la il·lusió assumeixo el repte d’encapçalar la candidatura d’ERC a l’alcaldia de Terrassa per continuar transformant Terrassa. Ho estem fent ara des del Govern i ho continuarem fent impulsant el projecte republicà cap a l’alcaldia de la nostra ciutat“.

La nova cap de llista té clar l’objectiu: “L’objectiu és clar: guanyar. Guanyar, continuar construint la ciutat on tots els terrassencs i les terrassenques hi puguin viure bé; amb qualitat de vida. Per tots ells el projecte és inequívocament col·lectiu. ERC som el projecte de transformació de present i de futur. Per tots ells avui comencen el camí per guanyar una ciutat millor per a tots ells. I des d’avui ens posem a treballar col·lectivament per assolir l’alcaldia de Terrassa“.

En assemblea celebrada aquest dilluns al vespre, la candidatura d’Ona Martínez s’ha imposat a l’altra proposta que tenia al també regidor Carles Caballero com a cap de llista. Caballero és actualment titular de les carteres d’Urbanisme i Medi Ambient.

Isaac Albert celebra l’elecció de Martínez i lloa la feina de Caballero

Un cop conegut el resultat de l’assemblea amb l’elecció d’Ona Martínez com a relleu d’Isaac Albert, ha estat ell mateix qui a través de les xarxes socials ha celebrat que Ona Martínez encapçali la candidatura republicana a l’alcaldia en les municipals de 2023, a qui desitja “molts encerts i molta sort en un camí ple de dificultats però apassionant. Tens la preparació, el coneixement i la capacitat per encapçalar el projecte polític que liderarà la ciutat de Terrassa els propers anys“. En el mateix fil a Twitter, Albert ha tingut paraules per a Carles Caballero: “moltes gràcies per la feina feta, per la que fas i seguiràs fent per la ciutat i el país. El present i el futur de Terrassa passa per ERC Terrassa i pel Carles Caballero“.

Carles Caballero tancarà etapa com a regidor a l’Ajuntament

Un cop finalitzada l’assemblea, i davant dels resultats obtinguts, Carles Caballero ha anunciat a través de les xarxes socials que “amb les properes eleccions municipals donaré per tancada la meva etapa com a regidor a l’Ajuntament de Terrassa“. Caballero es mostra “orgullós del procés de primàries que hem fet a ERC Terrassa per escollir candidata, el més participat del país“. En referència a la nova cap de llista, Caballero ha dit que “l’assemblea ha decidit que l’Ona Martínez sigui la candidata a l’alcaldia. Serà, doncs, la meva candidata i li desitjo tota la sort del món“.

Dissabte 5 acabava el termini per presentar candidatures i els avals del 20 per cent de la militància, els que marca el reglament d’Esquerra. Com era previst, ningú més no s’havia postulat per ser el relleu electoral d’Isaac Abert. L’endemà es van validar els avals i es van proclamar les candidatures que han permès que aquest dilluns 7 s’hagi celebrat l’assemblea per votar el cap de llista i que ha acabat escollint Ona Martínez. Les presentacions de totes dues candidatures, per cert, s’han dut a terme de forma telemàtica.

La tria d’Ona Martínez com a relleu electoral d’Isaac Albert respon a un procés intern d’Esquerra i, per tant, no afecta el govern actual a l’Ajuntament de Terrassa.

ERC elecció candidatura 1

 

ERC elecció candidatura 2

Ona Martínez, en el moment de la seva participació telemàtica a l’assemblea

ERC elecció candidatura 4

Carles Caballero, durant la seva intervenció telemàtica a l’assemblea