Onze medalles del CN Terrassa al Trofeu Ciutat de l’Hospitalet

El CN Terrassa va penjar-se onze medalles al Grand Prix Internacional Trofeu Ciutat de l’Hospitalet, prova inclosa en el Circuit Català de natació de la Diputació de Barcelona i que va tenir lloc diumenge a les instal·lacions del CN L’Hospitalet. Hi van participar una cinquantena de clubs de tot Catalunya i més de 120 nedadors.

Tres nedadors de l’equip egarenc van doblar presència al podi. Adrián Santos va vèncer els 50 metres esquena i va obtenir el bronze en els 200 , mateix èxit que va obtenir Víctor de Pablo, or en 200 metres braça i bronze en 50. La tercera representant en assolir dos metalls va ser Aida López, bronze en 200 metres papallona i en 1.500 lliures.

Andrea Feng Prades va penjar-se la plata en 50 esquena. També van pujar al segon graó del podi Eric Rodelas en 200 braça, Cristina Garcia Kirichenko en 200 esquena i Enrique Prats en 50 braça. Ferran Siré va ser bronze en 200 papallona. Recordem que Miguel Durán i Mario Mollà no han participat, ja que estan disputant el Campionat d’Europa de Budapest.

Adrián Santos va repetir al podi (Font imatge: CN Terrassa)