Onze podis del Club BMX Terrassa a la Copa Nacional LBR disputada a Madrid

El circuit municipal de BMX d’Arganzuela a Madrid, va acollir el passat cap de setmana la 3ª i 4ª prova de la competició nacional Copa LBR. Quinze corredors del Club BMX Terrassa van participar aconseguint un total d’onze podis.

A la prova de dissabte el temps plujós va dificultar la competició amb moltes caigudes, tot i això sis integrants de la expedició egarenca pujaven a podi. Ian Hiniestrosa va assolir la segona plaça a Olimpic Men, màxima categoria masculina. Mabel Pérez s’enduia la victòria en noies de 15 anys i més, on la seva companya d’equip Ainhoa Mañas l’acompanya en tercera posició. En nois de 9 i 10 anys, Sergio Morillo va aconseguir una important tercera plaça després de disputar quarts de final amb 24 corredors a la seva categoria. Els dos darrers podis van ser per a Maria Herencia, segona en noies de 9 i 10 anys, i el seu germà Marcos que, després de guanyar totes les mànigues classificatòries, es va emportar la victòria en nois de 5 i 6 anys.

Diumenge continuava la competició amb la celebració de la quarta prova, en aquesta ocasió van ser cinc corredors els que van assolir podi. Marcos Herencia va torna a vèncer i es líder destacat a la seva categoria. Sergio Morillo va repetir el seu resultat amb el tercer lloc. El seu germà Ian Morillo en aquesta ocasió es va ficar a la final després de disputar quarts i aconseguir la segona plaça en nois de 13 i 14 anys. Finalment, les dues darreres places de podi van ser per les noies de quinze anys i més, que també van ocupar la part alta de la classificació general. Ainhoa Mañas va liderar la categoria després d’aconseguir la segona plaça i Mabel Pérez va pujar al tercer lloc ocupant la segona plaça de la general.

Aquesta competició tindrà continuïtat els dies 2 i 3 de juny a la localitat granadina d’Almuñecar. Abans però, el proper cap de setmana el BMX egarenc té una cita important a Europa amb la participació de Griselda Artigas a la segona ronda de la UEC BMX European Cup a la ciutat Belga de Zolder.