Redsticks Masc

Onze terrassencs convocats per a la primera concentració del 2022 dels RedSticks

El seleccionador espanyol masculí d’hoquei herba, Max Caldas, ha fet pública una llista de 25 convocats per a la primera concentració del 2022. Serà del 15 al 17 de gener a la localitat gaditana de San Fernando, una cita que servirà de preparació per al debut en la FIH Pro League i en la qual els RedSticks afrontaran diferents partits preparatoris amb les seleccions de França, Països Baixos i Anglaterra.

En la llista de convocats hi figuren onze terrassencs. L’Atlètic Terrassa aporta un total de cinc jugadors amb els germans Pau i Pepe Cunill, Jordi Bonastre, Marc Vizcaíno i Marc Escudé. Del Club Egara en formen part Marc Recasens i Xavi Gispert: La resta d’egarencs són Oriol Salvador (Júnior FC), Marc Miralles (RC Polo), Jan Lara (An Der Alster d’Alemanya) i Albert Beltran (Klein Zwitserland dels Països Baixos).

Més enllà d’aquests 25 jugadors, n’hi haurà d’altres que s’entrenaran amb els seus clubs en dinàmica de selecció de cara a cobrir alguna baixa. Entre ells, els terrassencs Jaume Torras, Albert Pérez i Marc Boltó.