Operació Nen del Nadal recull aquests dies les últimes caixes solidàries

L’Operació Nen del Nadal es torna a posar en marxa aquests dies. Es tracta d’una campanya mundial per portar material d’ajuda a aquells nens i nenes que més ho necessiten. Es fa amb la particularitat que s’envia en caixes de sabata. A Catalunya hi ha tres centres que recullen aquestes caixes. Un és a Terrassa, al carrer Sant Sebastià, des d’on l’any passat es van enviar 1.798 caixes.

La ONG Operación Niño de la Navidad difon la campanya a Terrassa per escoles, entitats i empreses. Aquests dies els voluntaris apilen les caixes en palets per al seu transport a Madrid, des d’on s’enviaran a diverses parts del món. Moltes de les caixes que surten d’Espanya van als camps de refugiats del Sàhara i, aquest any també, a Ucraïna. Cada caixa conté material escolar, material d’higiene, una joguina i també es demana, si és possible, una petit escrit amb una foto.

Es pot col·laborar a través del web de la campanya o també portant les caixes presencialment al carrer Sant Sebastià 203. Hi ha temps fins diumenge.