UPC CUV optica

Òptica de la UPC, la 22a millor de tot el món

La vuitena edició dels Best Global Universities Rankings, el rànquing mundial, situa la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)  entre les 400 millors.

En concret, està posicionada en el lloc 367 de 2.005 institucions analitzades. Puja 167 posicions a escala mundial, 73 posicions a escala europea i sis posicions a l’àmbit estatal respecte a l’edició anterior, recuperant així el lideratge entre les politècniques estatals.

Pel que fa a les classificacions per camps i disciplines, la Universitat obté posicions destacades en Òptica, que se situa com a 22a millor universitat del món, 4a europea i líder a l’Estat.

En Enginyeria Civil, la UPC se situa en el lloc 57è del món, 14è a Europa i primera de l’Estat, mentre que en Ciències de la Computació la Universitat es col·loca en el lloc 89è del món, 15è d’Europa i primera politècnica espanyola.

En el camp de l’Enginyeria, la UPC manté el seu lideratge estatal i se situa en el lloc 109è del món i en el 25è d’Europa. Un lideratge que també manté en Enginyeria de Telecomunicació, Elèctrica i Electrònica, en què se situa en el lloc 109 del món i en el 14è d’Europa.