Oriol Junqueras: “Terrassa necessitava un canvi com l’aire que respira”

Oriol Junqueras ha estat quatre anys a la presó. En aquest temps va bolcar les seves reflexions de manera escrita i, ara, es publiquen al llibre ‘Contra l’adversitat’. Aquest dimecres el president d’Esquerra Republicana ha vingut a Terrassa a presentar-lo. Ho ha fet en un edifici familiar per a un historiador com ell, l’Arxiu Històric Comarcal, on ha compartit amb l’audiència alguns dels pensaments que es poden llegir al llibre. ‘Contra l’adversitat’ té, tot i estar escrit a la presó, un to marcadament optimsita i vitalista.

Junquera ha agraït el suport que va tenir des de fora mentre era a la presó. Un suport que es manifestava en milers de cartes. “En vaig rebre unes 100.000“, ha detallat Junqueras.

Abans de la presentació, a la tarda, s’ha reunit amb la direcció local d’ERC Terrassa, present des de les darreres eleccions al govern municipal. El president dels republicans ha dit que “Terrassa necessitava un canvi com l’aire que respira“, i ha elogiat la tasca que està fent ERC al consistori.

Oriol Junqueras ha completat la visita a Terrassa al Castell Cartoixa de Vallparadís, i ha conegut de primera mà la implementació del projecte Stolpersteine, de recuperació de la memòria històrica.

oriol junqueras presenta llibre arxiu

oriol junqueras presenta llibre arxiu 3oriol junqueras presenta llibre arxiu 2