OSC, Kazan, Radnicki i Tourcoing, rivals del CN Terrassa a la fase prèvia de la Champions

El CN Terrassa ja coneix els rivals amb els quals es trobarà a la fase prèvia de la Champions League de waterpolo, després que la Lliga Europea de Natació (LEN) hagi fet oficial aquest dimarts la composició de grups.

El quadre de Dídac Cobacho ha quedat enquadrat al grup B1, amb seu a Budapest, Hongria, i tindrà com a primers companys de viatge l’equip amfitrió, l’OSC, el Sintez Kazan rus, el Radnicki Kragujevac serbi i el Tourcoing francès. Aquesta ronda se celebrarà de l’11 al 15 de novembre.

El precedent més recent amb algun d’aquests rivals ha estat en la darrera fase de grups de la Champions, la passada temporada, en la qual el CN Terrassa es va trobar amb l’OSC, amb derrotes tant a l’Àrea Olímpica (10-15) com a la capital d’Hongria (21-4).

Difícil accés

La fase de qualificació s’ha endurit notablement respecte a les darreres temporades, ja que dels 18 equips inscrits, només dos accediran a la fase de grups. La LEN ha limitat a 12 el nombre de participants i 10 d’ells ja compten amb una wild card.

Els quatre subgrups que s’han confeccionat, dos a Budapest i dos més a la ciutat siciliana de Siracusa, s’enfrontaran en format lligueta. El primer classificat de cadascun d’ells lluitarà per una plaça en la ronda principal de la Champions.

Els altres equips seguiran jugant per tal d’establir la classificació dels setze conjunts que quedaran fora de la Champions i continuaran jugant l’Euro Cup. La posició assolida determinarà els “bombos” que es faran servir per al sorteig de la segona competició continental.