Óscar Galeote, Rut Martínez, Ivan Martos i Yésika Caro se sumen a la llista de Terrassa En Comú Podem

Terrassa En Comú Podem ja té confeccionats els cinc primers llocs de la llista que es presentarà a les properes municipals. Agnès Petit ha presentat aquest divendres qui l’acompanyarà com a candidata: un grup de persones que venen dels moviments veïnals, ecologistes, feministes i també de l’administració i partits d’esquerres.

El número 2 és l’arquitecte i urbanista Òscar Galeote, membre de la Comissió de Rieres i activista ecologista; la número tres és Rut Martínez, tècnica d’habitatge i militant d’Esquerra Verda; al número 4 de la llista hi trobem Ivan Martos, conegut activista veïnal i militant molts anys del PSUC-viu i Esquerra Unida; i la cinquena és Yésika Caro, membre, des de fa 12 anys, de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i de Terrassa en Comú des del 2014.

Petit ha destacat que aquesta és una candidatura única de l’espai d’esquerres i que s’emmiralla amb la ministre de Treballa Yolanda Díaz, amb qui la candidata local protagonitza la darrera campanya dels comuns.

En les properes setmana Terrassa En Comú Podem anirà desvetllant els següents llocs de la llista i el programa electoral.

En Comu Podem Candidats Agnès Petit