Òscar Muñoz interpreta un directiu de la selecció espanyola de waterpolo del 92 a ’42 segundos’

L’actor terrassenc Òscar Muñoz es posa a la pell del director esportiu de la federació espanyola de waterpolo a l’inici dels 90. Ho fa a la pel·lícula ‘42 segundos’, dirigida per Dani de la Orden i Àlex Murrull.

El film ens remunta als mesos previs als Jocs de Barcelona 92 i en com la selecció espanyola es prepara a contrarellotge per fer-hi un bon paper des d’una posició gens destacable. Per aconseguir-ho Josep Perelló, el personatge fictici que encarna Òscar Muñoz, fitxa Dragan Matutinovic, un entrenador croat conegut per la seva disciplina i rigidesa.

El títol de la pel·lícula fa referència als efímers 42 segons que la selecció espanyola va estar per davant de la italiana durant la final d’aquells jocs. Itàlia va empatar forçant el temps afegit i es va acabar enduent la medalla d’or en la tercera pròrroga.

La cinta es centra en l’enfrontament entre els dos líders de l’equip, Manel Estiarte i Pedro García Aguado, interpretats per Álvaro Cervantes i Jaime Lorente. Dani de la Orden i Àlex Murrull van rodar ‘42 segundos’ a Barcelona i Andorra.

‘42 segundos’ es projecta al Cinema Catalunya des de la setmana passada. Continuarà en cartellera almenys una setmana més.