Òscar Rota, del Terrassa Ciclisme Club, primer classificat al Gran Premi Ciutat del Prat

El passat diumenge es va disputar el Gran Premi Ciutat del Prat, prova puntuable per a la Copa Catalana cadet. La jornada plujosa va condicionar la cursa, ja que els 52 corredors van rodar en grup les tretze voltes del circuit de 3,5 quilòmetres.

La victòria es va decidir a l’esprint, sent el triomf per a Òscar Rota, del Tot-Net Terrassa Ciclisme Club. Adrià Ferrer (Autocares Segalès) i Pau Torrent (Tot-Net Terrassa Ciclisme Club) van completar el podi. Els dos podis aconseguits, conjuntament amb l’onzena posició de Martí Hidalgo, van permetre a l’equip terrassenc quedar primer en la classificació general.

En la categoria júnior, els 55 corredors que van prendre la sortida també es van disputar el triomf a l’esprint. La victòria va correspondre a Isaac Villarrasa (Jufre-Vic ETB), que va estar acompanyat al podi dels seus companys d’equip Raúl Sebastianes i Arnau Fonollosa. El Tot-Net Terrassa Ciclisme Club va acabar segon per equips, gràcies a la classificació de David Miguel, Aleix Torrella i David Domínguez, quart, cinquè i sisè classificat, respectivament.