Ostora Fighters, un gimnàs d’arts marcials per a la integració

El Hamza Selahmi va néixer al Marroc però va créixer a Terrassa. Va ser campió mundial de muay thai, però un accident de cotxe va tallar en sec la seva carrera com a lluitador. Ara, com a entrenador, ha obert el gimnàs Ostora Fighters, especialitzat en boxa, kickboxing i muay thay, a la carretera de Castellar, al barri d’Ègara. Ho fa perquè aquest esport és la seva passió i també per ajudar els joves del barri.

El gimnàs es va inaugurar l’1 de maig i ja compta amb 45 socis. Es fan classes per trams d’edat, des de nens més grans de sis anys fins a adults, amb una destacad presència femenina. Per a la formació d’aquests joves lluitadors, Hamza té l’ajuda del que havia estat el seu entrenador, José García, i d’alguns campions mundials, com Ayub Elkhaissi i Mehdi El Jamari.

Ostora Fighters s’estrenarà en competició en una vetllada que es farà el 22 de juny a Gavà, on hi durà sis lluitadors, tres dels quals disputaran el títol mundial. L’objectiu de Hamza és organitzar-ne properament una a Terrassa, al pavelló de Can Jofresa.

Et proposem recuperar el programa ‘L’entrevista’ amb Hamza Selahmi com a convidat: