Oswald Aulèstia inaugura exposició a LaFACT

La Factoria Cultural de la Rambla estrena una exposició d’Oswald Aulèstia, l’artista barceloní considerat com un dels falsificadors d’art més grans de la història. En aquesta ocasió exposa un centenar de les seves acolorides obres on s’aprecia l’alta qualitat d’un estil propi i singular. Una obra que transita entre el pop art i el neoplasticisme. Unes 80 obres de la mostra són d’un col·leccionista privat que alhora fa de comissari de l’exposició.

Recentment Oswald Aulèstia s’ha popularitzar gràcies a un documental de Kike Maíllo emès per TV3. Un artista que va estar detingut als Estats Units acusat d’una trama de falsificació d’obres d’art. Un creador amb una precisa execució tècnica que eleva la seva obra al reconeixement dels experts internacionals. Alguns asseguren que l’artista té quadres repartits per tots els museus del món. L’exposició de laFACT es complementa amb una experiència sensorial i immersiva feta per usuaris de FUPAR en relació a l’obra de l’artista.

Una història d’excessos i enganys que ha corroborat en el dia de la seva inauguració a Terrassa i que desmunta qualsevol mite o teoria sobre el món de l’art. L’exposició d’Oswald Aulèstia es podrà veure fins al 23 d’abril.