Parc Audiovisual de Catalunya PAC

OT torna al Parc Audiovisual amb un plató totalment renovat

El Parc Audiovisual tornarà a acollir la gravació d’Operación Triunfo (OT). Aquest cop, l’exitós talent show s’emetrà a través de la plataforma Amazon Prime Video. Per primer cop una plataforma oferirà gales en directe d’un reality.

A la nova edició, l’acadèmia es renovarà totalment amb un espai més gran que disposarà de molta llum natural. Les gales tindran una durada de 90 minuts, que es veuran en exclusiva a Prime Video, amb un nou plató i nou jurat. Després faran una Post Gala. A més, s’emetrà un magazín diari. El canal 24 hores es podrà seguir a YouTube de manera gratuïta. Una altra de les novetats és que també es farà servir la plataforma Twitch, que pertany a la companyia Amazon.

Es preveu que l’emissió comenci a finals d’aquest 2023 o principis del 2024. La presentadora també canvia. Serà Chenoa, l’exconcursant del mateix programa.

Els càstings es faran juliol i setembre. A més, tornarà el format #OTCover. Continuen Noemi Galera, com a directora de l’Acadèmia i responsable dels càstings, i  Manu Guix, que serà de nou el director musical. També repetiran Mamen Márquez, com a professora vocal, i Vicky Gómez, com a coreògrafa. El jurat i la resta de professorat encara està per concretar.

L’anunci arriba tres anys després de la seva última edició. Es va emetre a TVE el 2020 però es va interrompre degut a la pandèmia. D’aquesta manera, el programa de Gestmusic arribarà a  la seva 12a edició a una plataforma de streaming, després del seu pas per TVE i Telecinco.