OT2020 torna el 20 de maig a les pantalles sense públic a les gales

Després de dos mesos tancada, l’acadèmia d’Operación Triunfo es torna a posar en marxa dimecres de la propera setmana, 20 de maig. El concurs de talents tornarà a La 1 per completar la temporada que va quedar aturada per la pandèmia.

Els 9 concursants que encara competien pel guardó disputaran les 4 gales que restaven per decidir el guanyador o guanyadora d’aquesta edició.

El presentador habitual, Roberto Leal, conduirà els programes però sense públic i seguint els protocols establerts en recintes tancats com a mesura de seguretat per prevenir el contagi del coronavirus. L’escola de talents està ubicada al Parc Audiovisual, a Terrassa, i la nostra ciutat es troba encara a la fase 0 de la desescalada.

El concurs es va aturar el 16 de març, quan TVE i la productora Gestmusic Endemol ho van decidir. Els dos concursants que estaven nominats llavors, Gèrad i Hugo, es juguaran la permanència en la primera gala.

Professionals del programa, professors i concursants hauran de passar les proves del virus i els espais s’hauran de desinfectar i se seguiran protocols de seguretat i higiene.