Pablo García i Claudia Baudry s’imposen a la 4a Cursa Solidària per a la Infància

Èxit de participació a la 4a Cursa Solidària per a la Infància, que va tenir lloc diumenge amb sortida i arribada a Parc Vallès. Prop de 900 corredors van inscriure’s en alguna de les dues proves, l’adulta de 5 quilòmetres i la infantil.

A les onze del matí es donava el tret de sortida a la cursa gran. Més de 450 atletes havien de completar un recorregut exigent al voltant de Parc Vallès i del barri de Can Jofresa, ja que l’organització havia endurit el circuit amb pocs trams de descans. El primer en passar per la línia d’arribada va ser el santcugatenc Pablo García, de l’AD Sprint, amb un temps de 16 minuts i 12 segons. A vuit segons va arribar Toni Fernández, del CN Terrassa, mentre que la tercera posició va ser per a Josué Boyano, de la Unió Atlètica Terrassa.

En categoria femenina, el triomf va correspondre a Claudia Baudry, atleta resident a L’Escala, amb un temps de 20:54. Les egarenques Cristina Escalera i Laura Fabra van completar el podi.

L’organització, amb l’increment en 200 participants respecte la passada edició, feia un balanç molt positiu de la jornada de cara a atendre les necessitats que es cobreixen al Centre d’Esplai Guadalhorce.

A les dotze del matí van començar a disputar-se les proves infantils que, en funció de l’edat, eren d’1 o mig quilòmetre de recorregut. Edu Carmona i Lucía Prado van ser els guanyadors de la cursa llarga, mentre que Dani Olivares i Júlia Daví es van imposar en la petita.