Paco Hoya presidirà el Cercle Cecot de Joves Empresaris durant els propers dos anys

Paco Hoya, soci director d’Hoya Correduría de Seguros, ha estat escollit president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, en substitució de Santi Fontseca, qui ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova Junta Directiva com a vicepresident. El canvi va tenir lloc durant l’última reunió del Cercle, a finals de desembre.

L’entrada en vigor del canvi de presidència s’ha fet efectiu amb el canvi d’any i Hoya va presidir dimecres passat la seva primera Junta del col·lectiu de joves empresaris de la Cecot, on van quedar constituïdes vuit comissions de treball.

Hoya ha recordat que “ser del Cercle significa comprometre’s amb valors com el treball en equip, el respecte a totes les opinions i la inquietud en l’adopció de la innovació en la cultura d’empresa i, fins i tot, a nivell particular. Fem que totes les activitats que impulsem passin necessàriament per millorar la societat i l’entorn més proper tenint en compte aquests valors. Així que qualsevol jove empresari o directiu que comparteixi aquests valors té cabuda al Cercle”.

La nova Junta planteja la nova legislatura com període per esdevenir un altaveu, i alhora ser receptors actius, d’aspectes que ocupen i preocupen els directius i empresaris joves més enllà del seu dia a dia empresarial. El Cercle impulsarà activitats relacionades amb l’esport, la cultura, la solidaritat, etc. que fomentin la cohesió del grup per poder establir relacions i incrementar les col·laboracions entre empreses. Temes com l’aplicació i implementació de noves tecnologies, tendències en gestió empresarial, reflexions en profunditat sobre lideratge, etc. marcaran un programa de formacions i d’intercanvi de know how entre els propis membres però també amb tercers i és en aquest punt que la nova Junta es planteja establir ponts de contacte amb altres organitzacions de joves empresaris per poder establir canals d’intercanvi i col·laboració.