Pantaleó: “El nou disc ‘Afluents’ m’ha donat ales per seguir endavant”

Pantaleó ha ofert, aquest diumenge al vespre a la Casa de la Música, un assaig a porta tancada i per a un públic del seu entorn proper, on ha presentat de manera no oficial el seu nou disc «Afluents». Es tracta del seu tercer àlbum d’estudi: una obra de creació que l’ha portat gairebé tres anys a fer-ho, després d’un intens procés de creació i reflexions.

Pantaleó, nom artístic amb què es coneix Gerard de Pablo, ha fet veure la llum a «Afluents» divendres 10 de setembre, un disc que tot i que el considera exigent, espera que tingui una bona rebuda per part dels oients.

A «Afluents», Gerard de Pablo ha apostat per un canvi de registre musical, que trenca amb els treballs anteriors. Un canvi de rumb amb què deixa enrere el pop lluminós de les últimes obres, i s’aventura amb un to més íntim, personal i introspectiu, que sí que manté, però, el to melòdic que tant el caracteritza.

A l’assaig on de Pablo ha donat a conèixer «Afluents», l’ha acompanyat a l’escenari Anaïs Vila, a la veu, Jesús Cortalejo als teclats i Raúl Pérez a la percurssió.