‘Paraula, matèria i imatge’ uneix a LaFACT els mons d’Agustí Penadès, Arnau Puig i Lluís Ivern

La nova aposta expositiva de LaFACT Cultural porta a Terrassa el treball de, possiblement, un dels últims informalistes: Agustí Penadès. Pintor i escultor de llarga trajectòria que va treballar en l’àmbit industrial però que aviat va descobrir el seu interès per l’art i l’experimentació amb materials.

expo arnau puig paraula 7

La mostra compta amb algunes de les seves peces més representatives però també amb fotografies d’obres emblemàtiques que, per la seva mida i pes, ha estat impossible traslladar. Aquestes imatges són un treball de l’artista multidisciplinar Lluís Ivern, que utilitza diferents recursos visuals per expressar les empremtes gràfiques de l’ésser humà i la relació que es desprèn entre cultura i natura. Unes instantànies que es va encarregar de comentar el crític i sociòleg de l’art Arnau Puig.

expo arnau puig paraula 6

Tot plegat ha donat com a resultat l’exposició i el fotollibre PARAULA, MATÈRIA I IMATGE que es pot visitar a LaFACT Cultural fins el proper 24 d’abril. És l’obra de tres creadors units en l’objectiu comú d’oferir realitats impactants, per fer volar la imaginació de l’espectador.

expo arnau puig paraula 9

Aquesta exposició es complementa amb el programa per a escolars ‘Exploradors de l’Art’ per el que hi passaran més de 1.500 nens i nenes que faran una visita guiada a la mostra i un taller plàstic a l’aula taller de la Factoria Cultural.