Parc Vallès unifica tots els serveis en una gestora

Parc Vallès té des de l’1 de gener una única empresa que gestiona la majoria dels serveis: el patrimoni, l’operativa del centre comercial i la comercialització dels locals. La promotora, Frey Invest, ha adjudicat a CBRE, una consultora immobiliària multinacional, la gestió d’aquests serveis. Abans estaven repartits entre diferents empreses. Els contractes han anat expirant i CBRE els ha anat assumint.

Amb Parc Vallès són ja 47 centres comercials i 2 milions de metres quadrats els que gestiona aquesta companyia. Gàndara creu que això serà bo pel futur del centre comercial perquè aquesta empresa coneix àmpliament el mercat i pot anticipar-se a les necessitats del públic i reaccionar molt ràpidament.

Gàndara assegura que es compleixen totes les normes i recomanacions per evitar contagis i que el centre comercial és un lloc segur. L’activitat està limitada per la pandèmia però continua. De fet, al febrer obrirà un nou restaurant japonès i de cara a finals d’any hi ha previst fer obres per ampliar els 47.000 metres quadrats de superfície comercial.