El bon temps acompanya una rua infantil molt participativa

El Carnestoltes de Terrassa es caracteritza pel seu caràcter festiu, alegre i participatiu, i aquest diumenge ha estat el torn dels més petits. Fins a 21 comparses d’escoles, llars d’infants i centres de lleure de la ciutat han gaudit de la rua infantil amb les seves disfresses. El bon temps ha acompanyat a un riu de gent multicolor, el qual ha recorregut els carrers del centre, entre balls i rialles, sortint de la Rambla d’Ègara i acabant a la Plaça Nova.

Allà s’ha conegut el veredicte del jurat, que ha valorat com a millor comparsa les gotes d’aigua de l’Associació de Mares i Pares de l’escola Serra de l’Obac. Amb el lema “L’aigua és nostra”, l’entitat feia una clara referència al procés de municipalització d’aquest servei que viu la ciutat. La segona posició ha estat per l’Ampa de la Nova Electra, guarnits amb disfresses de color de plata i amb un rerefons reivindicatiu a favor del reciclatge. El podi de les millors comparses l’ha completat l’Ampa de l’Enxaneta, també amb un reclam mediambiental per salvar l’escalfament global del planeta.

Abans de l’entrega de premis, l’escola Vedruna Vall ha estat l’encarregada de llegir el pregó; una tasca que l’any vinent correspondrà a l’Escola Pia.

A l’escenari de la Plaça Nova, el grup Karla amb K i Toni Taku han animat encara més la jornada amb el seu espectacle. D’aquesta manera es posava el punt final a una rua infantil que ha registrat un any més una participació multitudinària.