Guille Guillado fa un important pas endavant amb el seu paper a l’anunci d’El Corte Inglés

Un actor terrassenc apareix a l’anunci de Nadal d’El Corte Inglés. Interpreta el paper d’un venedor que s’encarrega de fer realitat els somnis de la clientela en una imaginària i màgica planta dels grans magatzems. Ell és en Guille Guillado, un artista polifacètic que amb només 29 anys ha fet un important salt a la fama, participant en una de les campanyes publicitàries amb més ressò mediàtic a nivell estatal.

Un jove amb molt talent que ja ha treballat en diversos camps de la interpretació, com el teatre de carrer, l’animació d’espectacles, la ficció o la locució. De fet, la seva facilitat per modular la veu és una afició que li ve de família. A més de la seva faceta actoral, en Guille també es dedica a crear originals continguts per les xarxes socials. Recentment, una de les seves produccions ha estat premiada en un concurs de joves creadors de Madrid.

Ara fa 5 anys en Guille Guillado va inventar-se el rol de Doctor Heinz, un dels personatges terrorífics que cada Halloween interpreta al parc temàtic Horrorland, a Vilassar de Mar. És només una faceta més d’aquest entusiasta actor, que no para de sembrar llavors per tots els escenaris que trepitja.