Pau Quemada: “Uns Jocs Olímpics són suficientment atractius per fer un últim esforç”

Pau Quemada havia de ser aquest estiu un fix en l’onze titular de Fred Soyez a Tòquio. Per al davanter del Club Egara havien de ser els seus tercers i últims Jocs Olímpics, després de meditar molt bé la seva retirada. La pandèmia, però, ha trastocat els plans d’aquest jugador nascut fa 36 anys a Logronyo, però amb arrels totalment terrassenques, que allargarà una temporada més la seva carrera esportiva.

L’hem citat al restaurant BI-EN, perquè ens expliqui com ha viscut aquesta situació originada per la Covid-19 i els motius per no penjar encara l’estic. I és que la temporada 2020-2021, amb el permís del coronavirus, està plena de reptes. A l’octubre l’Egara lluitarà per alçar l’EHL i vol tornar a guanyar la Lliga, de la qual és el vigent campió, i la Copa del Rei. L’Europeu i la cita olímpica completen el calendari per al jugador ratllat, que buscarà a Tòquio un podi que no s’aconsegueix des de Pequín 2008.

No s’hi veu de moment a la banqueta i, quan es retiri, es vol dedicar en cos i ànima a l’escola de l’Egara, de la qual és el seu màxim responsable. Tot i que Tòquio 2021 acomiadarà una generació d’excel·lents jugadors terrassencs com el mateix Quemada, Quico Cortès, David Alegre o Roc Oliva, en sortiran d’altres de l’inesgotable planter que hi ha a la ciutat.

Pau Quemada ha estat el protagonista del tercer capítol d’AixòNoÉsTòquio

El rodatge va tenir lloc al restaurant japonès BI-EN de Terrassa

Tonyina, navalles i cloïsses, el menú degustació del rodatge