Pau Relat, Joaquim Uriach, Ignasi Rafel i Joan Sanfeliu s’incorporen al Comitè Executiu de Cecot

El president Cecot, Xavier Panés, ha fet canvis en la composició del Comitè Executiu de la patronal. Així ha incorporat quatre membres nous a aquest òrgan consultiu en dependència directa del president de l’entitat. Els canvis s’emmarquen en un procés de renovació iniciat amb la seva elecció com a nou president de la Cecot, el juliol de 2022.

S’incorporen al Comitè Exectiu Pau Relat, Joaquim Uriach, Ignasi Rafel i Joan Sanfeliu. Així s’allibera el compromís de membres com Manuel Jiménez, ja jubilat, o Joaquim Bretcha, Ignasi Cusidó i Cristina Escudé que requerien assumir altres responsabilitats tan professionals com dins la mateixa organització patronal.

Així doncs, la composició final del Comitè Executiu de la patronal Cecot, pocs dies abans de celebrar la seva assemblea anual el pròxim 26 de juny, queda de la manera següent:

Pau Relat és president de MAT Holding, grup empresarial que compta entre les seves companyies amb Indústries Químicas del Vallès, Riegos Iberia (Regaber), Hidroglobal Tecnologías del Agua, Questia i Grupo VICAN. Joaquim Uriach és conseller d’Uriach, empresa de producció líder a Europa en Healthcare amb seu a Sant Cugat del Vallès. Ignasi Rafel és soci de Talman Group i reconegut Head Hunter en perfils directius. Finalment Joan Sanfeliu és empresari i director general de Productos Montblanc.

A la imatge, fotografia de grup del Comitè Executiu de la Cecot (no hi figuren Francesc Roca i Pau Relat)