Paula Camus es confirma com a únic fitxatge de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa

La plantilla del sènior femení de waterpolo del CN Terrassa de cara a la temporada 2020-2021 presentarà poques novetats.  Tal i com ja va avançar Canal Terrassa l’única cara nova de l’equip que dirigiran Xavi Pérez i Eduard Vera és la jove boia internacional Paula Camus, de 18 anys, procedent del CDN Boadilla i un dels valors emergents del waterpolo estatal.

La madrilenya ha estat internacional en categories formatives. Destaca el títol europeu de la categoria sub-18 que va aconseguir a Volos, on va ser escollida la jugadora més valuosa del campionat. Al mes de novembre, va disputar el seu primer partit amb la selecció absoluta contra França, corresponent a Lliga Mundial. Espanya va guanyar per 18 a 3 i Camus, amb tres gols, va rebre el premi a la millor jugadora del partit.

L’arribada de Camus enforteix encara més una plantilla en la qual segueixen les internacionals Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, així com Olga Domènech. L’única baixa serà la de l’egarenca Marta Samper. El bloc de jugadores d’aquesta temporada continua. Són Sandra Domene, Judith Panicello, Cristina Cantero, Martina Cardona, Júlia Rodríguez, Elia Montoya, Noelia Cuenda i Sofia Tamayo.