Paula Juárez, Bronze Marxa

Paula Juárez, de la UA Terrassa, bronze al Campionat d’Espanya sub-23 de Marxa

La marxadora de la Unió Atlètica Terrassa Paula Juárez es va penjar la medalla de bronze en categoria sub-23 del Campionat d’Espanya de 20 quilòmetres Marxa, que va tenir lloc diumenge passat a Pamplona. És la cita prèvia al proper Campionat del Món per Seleccions que tindrà lloc en tres setmanes a Muscat (Oman).

Juárez va establir un nou rècord del club egarenc, amb 1h42’58”. Després d’un inici fort, on el gran grup d’atletes marxava a ritmes exigents, l’atleta terrassa va saber mantenir el cap fred. Al pas del quilòmetre 10 ja havia aconseguit recuperar posicions a rivals d’entitat com les internacionals Alicia Lumbreras i Alicia Sánchez.

Els últims quilòmetres,  ja amb la medalla a la butxaca, van permetre a Juárez a gaudir de la seva primera medalla a nivell nacional. El podi va ser íntegrament català, amb el triomf de Mireia Urrutia i la segona plaça per a Gemma Mora.

Per la seva banda la també marxadora Ainhoa Martínez, després d’un any complicat, va aconseguir acabar el seu primer 20 quilòmetres en 2h07’20. L’atleta de la UA Terrassa va acabar l’any passat setena d’Espanya sub-23 en 10 quilòmetres.