Paula Juárez Uat

Paula Juárez, de la UA Terrassa, rebaixa la seva marca personal en 10 quilòmetres marxa

L’atleta de la Unió Atlètica Terrasa Paula Juárez va batre la seva marca personal en 10 quilòmetres marxa en el Gran Premio Cerro Buenavista celebrat diumenge a Getafe. Aquesta prova internacional, paral·lela al Campionat d’Espanya d’Hivern de Promoció, va comptar amb la presència d’algunes de les millors marxadores.

Juárez, que competeix en categoria sub-23, va finalitzar en setena posició de la general absoluta amb un temps de 49’33”, rebaixant la seva anterior plusmarca en més de tres minuts i superant diferents atletes de renom tant nacional com internacional.

Al Campionat d’Espanya de Promoció, reservat a les categories sub-16, sub-18 i sub-20, l’atleta de la UAT Lluc Serrat va aconseguir una meritòria catorzena posició en sub-18 amb una nova marca personal de 24’45”.

Campionat Catalunya en ruta

La UA Terrassa també va estar present al Campionat de Catalunya Absolut i Màster de 5 quilòmetres en Ruta celebrat diumenge a Viladecans.

L’atleta Domingo Ortega es va penjar la medalla de plata en la categoria M70, amb un crono de 27’14”. En M40, Josué Boyano va assolir la quarta posició amb 16’46”. En Absoluta, David Fernández va finalitzar vintè amb 15’20”.

Uat Domingo Ortega

Domingo Ortega, a la dreta, va finalitzar segon en M70 al Campionat de Catalunya en Ruta