Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña aspiren a tot en l’ambiciós projecte del CN Terrassa

Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña lluitaran a partir d’aquest diumenge pel títol mundial a Gwangju, però al setembre buscaran elevar el nivell de la Lliga Premaat Femenina amb l’ambiciós projecte que posa en marxa el CN Terrassa.

Els fitxatges de les tres jugadores internacionals per part del club egarenc, conjuntament amb el de l’excapitana del CN Sabadell, Olga Domènech, posen al conjunt del Xavi Pérez en la primera línia de l’engraellat. La boia egarenca ha estat clau en l’arribada de les seves noves companyes.

Ortiz, que ho ha guanyat tot amb el CN Sabadell, ha d’incrementar el nivell ofensiu del CN Terrassa. Per la seva banda l’exjugadora del CN Sant Andreu i capitana de la selecció ha d’aportar la seva experiència i veterania a les més joves de la plantilla.

Amb les incorporacions i la continuïtat d’una bona part del bloc de la temporada passada, les dues internacionals coincideixen en les possibilitats d’un equip que serà molt competitiu. A partir de l’1 de setembre arrenca el nou CN Terrassa.