Paula Leitón: “Vull l’or olímpic i proclamar-me campiona d’Europa amb el CN Terrassa”

Ha guanyat per segona vegada el Trofeu Lluís Francino i Riera com a millor esportista egarenca i la seves temporades amb el CN Sabadell han estat per emmarcar, però Paula Leitón en vol més. El CN Terrassa sempre l’ha portat al seu cor i ara vol portar-lo el més amunt possible.

La waterpolista egarenca, protagonista de l’entrevista al programa Esports Terrassa d’aquest dilluns, somia amb un títol. Després d’escapar-se la Copa de la Reina als penals, l’objectiu passa per classificar l’equip per al play-off de la Lliga Premaat i, més endavant, proclamar-se de nou campiona d’Europa.

Amb la selecció espanyola, entre d’altres èxits, ja compta amb dues plates Mundials i, més recentment, l’or a l’Europeu de Budapest del gener. Leitón, però, és ambiciosa i a la gran cita de l’estiu, els Jocs Olímpics, vol pujar al graó més alt del podi.

Ara per ara toca pensar en la Lliga Mundial. Després torna la lliga, amb unes emocionants cinc últimes jornades on es decidiran els quatre aspirants al títol. El play-off és a només un punt.