Kollenloop 9

Paula Terra Bosch guanya el Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat amb un penjador

Loop, un penjador modular i interactiu, ha estat la peça amb la qual Paula Terra Bosch ha guanyat el Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat, que organitza el Gremi de la Fusta amb la col·laboració de Finsa, l’Ajuntament de Terrassa i la Cecot.

Loop es tracta d’un penjador modular i interactiu, d’altura regulable, que s’adapta a les necessitats de l’usuari i de l’espai que es disposa. Té una estructura dinàmica i activa que permet transformar-se fàcilment en un penjador de peu o de paret i agregar tants penjadors com l’usuari necessiti.

Kollenloop 1

Kollenloop 8

Aquest serà el quart premi que Terra Bosch obté en aquest concurs de disseny. Ja ho va fer amb Köllen Tryk (penjador interactiu) i Köllen Eget (escriptori multifuncional), juntament amb uns companys. També per una tauleta humificadora que permet gestionar la qualitat de l’aire.

Ara aquesta jove dissenyadora ha engegat la seva pròpia empresa, Köllen Design, on engloba diversos dels seus dissenys. La dotació del premi li ha permès cobrir part dels costos de prototipatge del penjador Köllen Loop i té previst iniciar una campanya de crowdfunding per poder finançar una producció a més gran escala.