Pedro Romero protagonitza el documental ‘Desde el infierno’ sobre el seu empresonament a Colòmbia

Aquest és el tràiler del documental “Desde el infierno”. Un petit tast dels 35 minuts que tindrà el film sencer i que narra la història del terrassenc Pedro Romero, empresonat 4 anys a La Modelo de Bogotà (Colòmbia) per un delicte de tràfic de drogues.

Romero primer va escriure un llibre amb el mateix títol. Era però, una història més coral sobre les vides i experiències dels companys de presó i la corrupció d’aquell país. Aquest estiu ha canviat les pàgines impreses per les pantalles de televisió.

Els barris de Can Jofresa i de Can Palet i també les esglésies de Sant Pere han estat alguns dels escenaris escollits per explicar la seva pròpia història de superació. I, tot i que el film encara s’està acabant de muntar, les converses amb algunes plataformes digitals interessades en exhibir-lo ja han començat.

L’equip de nou persones implicades en el projecte són terrassencs i terrassenques: Cristóbal Castro (fotògraf), Teodoro Rubio (historiador), Antón Blanco (músic), José Antonio Tàpia (actor), Uri Tàpia (periodista), Patrici Martínez (actor), Elisabet Romero (xarxes socials) i el mateix Romero.

Per a més endavant, Romero no descarta escriure un llibre sobre la seva vida que espera que es porti a la gran pantalla.